top of page
Liikuntapalvelut Kirkkonummella nyrkkeily

LIIKUNTAPALVELUT

Olen valmentajana jämäkkä, mutta omaan ajatusmaailmaan kuuluu, ettei mikään ole niin totista.


Vaadin asiakkailta kovaa työtä ja parhaani mukaan motivoin apuna siinä, kuuntelen asiakkaitani ja yhdessä pääsemme tavoitteisiimme.


Osaan samaistua asiakkaisiin omiin kokemuksiin peilaten, painon kanssa jojoilu sekä myös oma kokemus liian kontroloiduista ruokavaliosta, joka voi johtaa pahimmassa tapauksessa syömishäiriöihin.

"Mielestäni terveellisissä elämäntavoissa kaikkein tärkeintä on löytää tasapaino ja halu liikkua omalla tavallaan silloin kaikki on mahdollista, tähän pyrin opastamaan ja kannustamaan omia asiakkaitani"

Personal Trainer palvelut
Ryhmävalmennukset
Ryhmäliikunta
Ulkoliikuntaryhmät
Kuntosaliryhmät
Ravintoanalyysit
Ravintoneuvonta
Kehonkoostumusmittaus

Liikuntapalvelut luonnossa Kirkkonummi

Yksilö- ja pienryhmävalmennuspaketit sisältävät ensimmäisen ilmaisen tapaamisen, jossa kartoitetaan asiakkaan lähtökohdat ja tarpeet valmennukselle sekä mahdollinen kuntotestaus ja kehonkoostumusmittaus, joiden pohjalta suunnittelen henkilökohtaisen liikuntasuunnitelman ja harjoitusohjelmat sekä halutessa harjoittelua tukevan ruokavalion.

 

Valmennuspaketit sisältävät liikuntasuunnitelman, harjoitusohjelmat sekä yhteiset tapaamiset. Asiakkaalla on mahdollisuus valita haluamansa lisäosat valmennukseen kuten kuntotestaus ja kehonkoostumusmittaus ja/tai ravinto-osio jossa ravintoanalyysi sekä harjoittelua tukeva ruokavalio.

 

Toimin pääasiassa Kirkkonummen Liikuntakeskuksen tiloissa osoitteessa Munkinmäentie 19,02400 Kirkkonummi.

 

Valmennuspaketit on myös mahdollista räätälöidä asiakkaan omien tarpeiden mukaan sekä on myös mahdollista toteuttaa ulkoliikuntana, jolloin kuntosalijäsenyys Kirkkonummen Liikuntakeskukselle 56€/kk ei ole pakollinen.

 

Treeni vaihtoehdot mm. kuntosaliharjoittelu, kuntonyrkkeily, toiminnallinen harjoittelu, kahvakuula, ulkotreenit kuten esim. porrastreenit, oman kehonpainolla harjoittelu sekä kehonhuolto, liikkuvuus ja putkirullaus.

 

Yksilö- ja pienryhmä valmennus paketteihin on mahdollista sisällyttää ravinto-osio, jossa ravintoanalyysi sekä harjoittelua tukeva ruokavalio + 80€

sekä kuntotestaus ja kehonkoostumusmittaus + 65€

 

PT paketit ei sisällä jäsenyyttä Kirkkonummen Liikuntakeskukselle, jäsenyys 56€/hlö/kk.

 

Yksilö -ja pienryhmävalmennukset on myös mahdollista toteuttaa ulkoliikuntana jolloin kuntosalijäsennyyttä ei tarvita.

Alkukartoitus sisältää:

01

Haastattelun, asiakkaan lähtökohdat sekä tavoite valmennukselle

02

Vyötärön ympärysmittaus

03

Aloituskuvat

04

Kuntotestaus; Lihaskuntotestaus, aerobisen kunnon testaus

05

Harjoittelua tukeva ruokavalion.

06

Lisäpalveluna valittavissa

Ravintoanalyysi; Asiakkaan 3 päivän ruokapäiväkirjasta.

JA/TAI Kehonkoostumusmittaus

VALMENNUSPAKETIT

Yksilövalmennukset 2-3kk

FULL

Kesto 3kk, sisältää harjoitusohjelmat, muun liikuntasuunnitelman sekä ohjattu harjoitus kerran viikossa (12 krt.) Sisältää henkilökohtaisen ruokavalion.

Sinulle, joka olet vasta harkinnut lähteväsi kuntosaliharjoittelun ihmeelliseen maailmaan muttet tiedä mitä pitäisi tehdä.

Tai

Sinulle, joka olet ehkä joskus käynyt salilla mutta tarvitset motivoivan valmentajan tueksi harjoituksiin ja antaa hyvät eväät jatkoon.

Yksilövalmennus kuntosalilla Kirkkonummella

BASIC

Kesto 3kk, sisältää harjoitusohjelmat, muun liikuntasuunnitelman sekä tapaamiset joka toinen viikko (6 krt.) Sisältää henkilökohtaisen ruokavalion.

Sinulle, joka olet aloittanut kuntosaliharjoittelun mutta osa laitteista ja liikkeistä ei ole vielä tuttuja. Haluat valmentajan tueksi harjoittelulle ja motivoimaan jotta kuntosalilla käymisestä tulisi osa arkea ja kehitys olisi jatkuvaa.

Kuntosali yksilövalmennus Kirkkonummella

LIGHT

Kesto 3kk, sisältää harjoitusohjelma, muun liikuntasuunnitelman sekä tapaaminen kerran kuukaudessa (3krt.) Sisältää henkilökohtaisen ruokavalion.

Sinulle, jolle kuntosaliharjoittelu on tuttua mutta kehitys pysähtynyt tai kuntosaliharjoittelu on alkanut puuduttamaan ja haluat vaihtelua harjoitteluun sekä varmistaa oikeat tekniikat liikkeissä ja jatkaa aloitettua kehitystä.

Katso myös hinnasto 2kk yksilövalmennuksiin.

RYHMÄSSÄ ON VOIMAA -Ryhmävalmennus

Kuntosaliryhmä 2kk minimi 4hlö.

Sisältää; Ohjattu harjoitus 1x/vk kuntosalilla sis. Kirkkonummen Liikuntakeskuksen kuntosalin käytön ryhmässä.


Ryhmä on sinulle, jonka toiveena olisi oppia harjoittelemaan kuntosalilla ja kaipaat treeniseuraa sekä valmentajaa motivoimaan harjoituksissa. Tarjoan sinulle ideoita ja opastusta kuntosaliharjoitteluun, motivoivan ja innostavan valmentajan sekä hyvän treeniporukan.

Meidän treeneistä ei varmasti tekeminen ja hauskuus lopu!

Kuntosali Kirkkonumella

Ulkoliikuntaryhmä 2kk minimi 4hlö

Sisältää; Ohjattu harjoitus 1x/vk ulkona Kirkkonummen keskustan alueella.


Ryhmä on sinulle, jonka toiveena olisi päästä vihdoin liikkeelle, oppia hyödyntämään paikkakunnan ulkoliikuntapaikkoja tai muuten vain kaipaat treeniseuraa sekä valmentajaa motivoimaan harjoituksissa. Tarjoan sinulle hyviä treenejä ja ideoita sekä hyvän treeniporukan ja motivoivan valmentajan.

Treenataan ja pidetään yhdessä hauskaa!

Ulkojumppa - ulkoliikuntaryhmä - ohjattu harjoitus Kirkkonumella

KAVERIN KANSSA ON HAUSKEMPAA – Pienryhmävalmennus

Oletko miettinyt ystävän tai kenties puolison kanssa että

nyt olisi aika ryhdistäytyä ja keksiä jotain hyödyllistä tekemistä yhdessä ja kuntokin on päässyt repsahtamaan.

Tämä valmennus on juuri sinulle!

FULL 2-3hlö

Kesto 3kk, sisältää yhteiset harjoitusohjelmat, muun liikuntasuunnitelman sekä ohjattu yhteisharjoitus kerran viikossa (12 krt.) Sisältää henkilökohtaisen ruokavalion.

Kuntosaliharjoitus - pienryhmävalmennus - kaverin kanssa kuntosalille

Basic 2-3hlö

Kesto 3kk, sisältää yhteiset harjoitusohjelmat, muun liikuntasuunnitelman sekä ohjattu yhteisharjoitus joka toinen viikko (6 krt.) Sisältää henkilökohtaisen ruokavalion.

bottom of page